✧ Book Introsamtale ✧

Hender det at du utsetter ting?

Jul 31, 2023

Hei!

Hender det at du utsetter ting? Du vet veldig godt at det må gjøres. Jadda. Men det haster vel ikke så veldig, det er jo en hel del annet som også skal gjøres. Først. Som er enklere å gjøre og gøyere (jeg vet at det ikke heter gøyere, men det er gøyere å si gøyere). Det kjipe er at det som virkelig skal gjøres ikke blir gjort. Og da vokser det. Noen ganger i helt bokstavelig forstand #oppvask #skittentøy #gress #hekk

Hender det at du utsetter ting? 

Andre ganger vokser det inne i hodet. Til slutt har det blitt så stort at det gir ubehagelig press et sted innenfor tinningen. Det eneste som faktisk hjelper er å gjøre det som må gjøres. Skal akkurat til å slå nummeret og få unna den kjipe telefonsamtalen med banken, men, bi litt! Hva er det jeg ser? Her er det jo blomster som skal vannes og ser ikke de vinduene egentlig ut som de trenger en vask? Jeg legger telefonen resolutt fra meg. Vanner blomster, vasker vinduer og når jeg er igang så rydder jeg litt i sofaen. Det er liksom så mye koseligere her når det er karateslag i putene. Sånn! 

Hender det at du utsetter ting? 

Jeg utsetter. Men jeg liker bedre å kalle det prokrastinring, for det høres bedre ut. Dessverre er resultatet nøyaktig det samme. Ting blir ikke gjort. "Det er veldig vanlig å prokrastinere", leser jeg. "Vi gjør det alle sammen. Det er særlig vanlig blant yngre mennesker". Mon det! 

Jeg ser på telefonen. Ser bort på stekeovnen og vurderer å bake rundstykker. Er jeg ikke litt sulten egentlig? Eller tørst? Eller begge deler? Ser tilbake på telefonen. Tar den opp og gleder meg over bildet av min kjære som lyser mot meg. Skulle jeg kanskje heller ringe....NEI! Nå altså. Slår nummeret til banken. Kommer meg helskinnet gjennom ca 14 tastevalg #mindfulnessøvelse #fokus

- Hei! Du snakker med Joackim, hva kan jeg gjøre for deg? Og så forteller jeg Joackim hva han kan gjøre, og så gjør han det, og så legger jeg på og tillater meg å sette tre streker over "Ring banken". Ring megleren rykker opp på listen. 

Resten av dagen gleder jeg meg over nyvaskede vinduer og karateslag i putene. Og i morgen, i morgen skal jeg ringe megleren. Helt sikkert. Eller bake rundstykker. 

Med hånden på hjertet, 

Sunniva 

 

 

 

MOTTA BREV FRA UNIVERSET


1 gang pr måned sender jeg ut brev fra universet for å inspirere og motivere deg mot et magisk liv.

Ved å legge igjen ditt navn og epost adresse bekrefter du å motta eposter fra sunnivaborge.no. Du kan helt fritt velge å avmelde deg når du ønsker.